Fira d’alternatives per a l’accés a l’habitatge

Divendres 8 de març, de 18 a 20.30 h.Cartell_fira
Lloc: Sala d’actes del COAC, plaça Nova 5

Saps el què és una masoveria urbana? I una cooperativa d’habitatges en cessió d’ús? Què en saps, de les iniciatives de Co-Housing i Cloudhousing?


alternatives_habitatge
Fira d’opcions socials i ambientals per a l’accés a l’habitatge. Amb la participació d’Ada Colau, de l’Observatori DESC i la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i la presentació dels projectes de Sostre Cívic; Masoveries urbanes; Cloudhousing i Co-housing.Conduit per la Fundación Aldatu.

Cada cop són més les persones que tenen greus dificultats per accedir a un habitatge digne. Tant al Nord com al Sud, la conversió de l’habitatge en un bé d’inversió ha significat l’augment de l’especulació immobiliària i, per tant, dels preus, però també de fenòmens com l’assetjament immobiliari, els desnonaments massius, o el sobreendeutament de les famílies. La crisi financera actual no ha fet res més que agreujar la situació i moltes persones han perdut la llar i s’han vist abocades a la pobresa.

Però existeixen alternatives per tenir accés a un habitatge digne, alternatives que prioritzen el benestar de les persones i el medi ambient en lloc dels interessos econòmics. Vine a participar-hi i a conèixer-les.

la conducció de l’acte la farà l’Iam Agorria fundador de la Fundación Aldatu qui també farà una petita ponència de cloenda.

Ordre aproximat per a les ponències.

  • Presentació de l’acte
  • Fundación Aldatu a càrrec de  Iam Agorria
  • Precs i preguntes

 


 

alternatives_habitatge2

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.