Jornada rehabilitació energètica d’edificis residencials

Data: dijous 19 Juny 2014
Lloc: sala d’actes COAC, plaça nova 5, Barcelona

Dintre del Pla Integral del barri de La Ribera, l’Ajuntament de Montcada i Reixac va gestionar entre els anys 2008 i 2012, la rehabilitació dels seus edificis residencials. Entre altres objectius, es va incidir en la millora energètica dels habitatges, actuant en l’envoltant dels edificis amb la instal•lació d’aïllament.

Per tal de valorar la millora del confort així com l’estalvi energètic obtingut, es va dur a terme un projecte que va permetre treure conclusions importants per a futures rehabilitacions energètiques.

S’explicaran les actuacions realitzades, el procés seguit des de les inspeccions inicials dels edificis fins a l’execució de les obres, i el projecte d’avaluació energètica realitzat per l’iMat amb les seves conclusions.

Des de l’experiència de VIMUSA en obra nova i en rehabilitació d’habitatges, es parlarà dels criteris de sostenibilitat en intervencions de rehabilitació, els àmbits d’actuació, la viabilitat econòmica i la rehabilitació energètica.

Programa

presentació de l’actea càrrec de Núria Pedrals, presidenta d’AuS,
Rehabilitació d’habitatges al Barri de la Ribera de Montcada i Reixac en el marc de la Llei de Barris.
Ponent: Marta Goñi Modrego. Arquitecta de l’Ajuntament de Montcada i Reixac i membre de la Junta Directiva d’AuS
Projecte d’avaluació de les millores energètiques i de confort dels edificis rehabilitats al barri de La Ribera.
Ponent: Ferran Bermejo Nualart. Director Tècnic de l’ITeC i Director del Projecte d’avaluació de les millores energètiques i de confort dels edificis rehabilitats al barri de La Ribera de Montcada i Reixac.
Rehabilitació energètica d’habitatges, quin és el camí a seguir?
Ponent: Ricard Perich i Duran. Director tècnic de VIMUSA (Habitatges Municipals de Sabadell)

 

2 comentaris. Leave new

  • INES SANZ RODRIGUEZ
    juny 18, 2014 10:41 am

    Hola, pels que som de lluny agraïríem aquest tipus de xerrades les poguessiu fer per videoconferència per poder-les seguir.
    Gràcies.

    • Gràcies Ines pel comentari, transmetem a junta la teva demanda i esperem que en un futur curt sigui possible, de totes maneres aviat podreu trobar en aquesta mateixa pàgina les presentacions i vídeos

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.