1 Comment

  1. SERGI LOPEZ-GRADO i PADRENY
    4 juny 2015 @ 10:45

    Em sap greu però el mateix dimecres estaré assessorant afectats de Pobresa Energètica a l’APE, l’Aliança contra la Pobresa Energètica, de la que hi formo part com a Vocal de Medi Ambient de la Favb, Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona, que ha rebut el “Premi a la Millora Iniciativa Social de Barcelona” a la gala del Català de l’Any i estan fent una Molt Bona Feina actuant a tot el territori de Catalunya coordinats per la PAH, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca. Val a dir que dissortadament no hem estat convidats a aquest Acte i que segurament hauríem fet una aportació interessant relatant l’Acció directe que estem fent assessorant i acompanyant afectats i afectades davant Companyies, Ayuntaments i AMB. Adjunto link
    http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/catala-de-lany/lalianca-contra-pobresa-energetica-visible-drama-4097409

%d bloggers like this: