Renaturalitzar la ciutat

Lloc: Sala d’actes del COAC, plaça Nova 5
Data: dimecres 14 de Juny de 2017

Novembre 2017, afegida nova documentació relacionada amb la Jornada “El camino del agua en el paisaje urbano, barrio de Bon Pastor, Barcelona” pdf

Segona jornada dedicada al verd urbà, aquest cop sota el títol de Renaturalitzar la ciutat i amb el següent programa:

Presentació a càrrec de Núria Pedrals, presidenta de AuS

Infraestructura verda urbana: renaturalitzar la ciutat,
per Frederic Ximeno, biòleg i tècnic urbanista, Comissionat d’Ecologia de l’Ajuntament de Barcelona des del 2016.
Treballa en els àmbits del medi ambient, l’urbanisme, la planificació i gestió ambiental i climàtica des de fa vint-i-cinc anys.
Durant quatre anys fou Director General de Polítiques Ambientals i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, on va impulsar l’arquitectura de les polítiques de canvi climàtic i l’avaluació ambiental estratègica de plans i programes, la informació ambiental i la cooperació internacional en matèria ambiental, entre altres.

El cicle de l’aigua en el paisatge urbà,
per Roberto Soto, arquitecte. Treballa en la redacció i direcció de projectes i obres d’espai públic a Barcelona Gestió Urbanística (Bagursa-Ajuntament de Barcelona), on porta més de 12 anys investigant l’aplicació de SUDS (Sistemes urbans de drenatge sostenible) en l’espai públic.
Ha estat professor de projectes a l’Escola d’Arquitectura La Salle i als cursos d’estiu de la Universitat de Santander. És doctorand en energia i mediambient en l’arquitectura.

Col.loqui i cloenda

 

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.