cv fila zero

Toni Solanas
Arquitecte, interessat en promoure l’aproximació entre l’arquitectura i la sostenibilitat a través de l’exercici de la professió amb obres com “La fàbrica del sol” a la Barceloneta, la publicació de tres llibres, dos anomenats “Vivienda y sostenibilidad en España” de l’editorial GG, i altre anomenat 34 kg de CO2 (amb Coque Claret i Dani Calatayud) per encàrrec del DMAH de la Generalitat de Catalunya, i a través de la gestió pública des de institucions professionals com és la creació de l’agrupació AuS (Arquitectura i Sostenibilitat), del CoAC, de la que n’és President.

Sergi López-Grado
Consulta el cv clicant aquí

Gerardo Wadel
Doctor Arquitecte. Soci fundador de Societat Orgànica, assessoria ambiental dedicada al sector de la edificació. Professor associat i Investigador a la ETSA de La Salle, Universitat Ramon Llull. Coautor de l’informe Cambio Global España 2020-50 Sector Edificación.

Juan Martínez
És professor del departament d’Enginyeria Elèctrica de la UPC i de la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la UPC. Ha estat Director del Màster en Energia per al Desenvolupament Sostenible des de 2006, actualment integrat al Màster Internacional en Energia, Agroecologia i Territori (www.mieat.es). És membre representant de l’ADENC.

Antoni Martínez
Enginyer Industrial per la UPC. És Director general de l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya des de la seva constitució a finals del 2008. Durant 15 anys ha estat Director general d’Ecotècnia, així com president i conseller de diverses empreses d’energies renovables. Ha estat guardonat, juntament amb els fundadors d’Ecotècnia, amb el premi internacional “Poul La Cour” per la seva excepcional contribució al creixement de l’energia eòlica a Europa. És també membre del Think Tank sobre Innovació Energètica, impulsat pel Club Español de la Energía.

Joaquim Corominas
Doctor enginyer per la UPC i MSEE per la Universitat de Califòrnia, Berkeley. És un dels fundadors d’Ecotècnia i d’Ecoserveis, investigador associat de l’ICTA de la UAB i membre del Grup d’Experts en Canvi Climàtic. Col·labora amb la Universidad del País Vasco. És coautor de La Ruta de la Energía i ha participat en els capítols energètics de l’informe sobre el canvi a Catalunya. Ha coordinat i treballat en diversos projectes de la Unió Europea.

Antonio García-Olivares
Doctor en Ciencias Físicas y Licenciado en Ciencias Políticas y Sociología. Científico Titular del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), en el Instituto de Ciencias del Mar, Barcelona y miembro fundador del Oil Crash Observatory. En los últimos 25 años ha sido investigador en el Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas (Ciemat) en Madrid, en el Laboratorio de Investigación en Tecnologías de la Combustión (Zaragoza), y en el Instituto de Ciencias del Mar. Ha impartido clases de Ingeniería Química en la Universidad de Zaragoza y de Física y Física Ambiental en la Universidad Autónoma de Barcelona.

Juan del Río
És un dels impulsors del moviment Transició a l’Estat Espanyol i ha treballat en múltiples projectes pluridisciplinars de sostenibilitat. Llicenciat en Biologia, màster en Sostenibilitat de la UPC i formació al Schumacher College. Coordinador de Transicion Sostenible e integrante de l’associació Barcelona en Transició. És autor de “De la Idea a la Acción; aprendiendo del movimiento Transition Towns” i formador certificat per la Transition Network. Actualment viu a Barcelona.

Jordi Solé
Llicenciat en Física i Doctor per la Universitat Politècnica de Catalunya el 2004, especialista en tres àrees principals: Procesos físics a l’Oceà, Oceanografia biològica i Anàlisi de dades. Membre de l’ICM del CSIC. Ha participat en diversos projectes científics sent líder de tres d’ells. Ha escrit diversos articles publicats a revistats del SCI i altres publicacions. Ha co-dirigit una tesi doctoral i és professor a la UAB amb 10 anys d’experiència docent. A més, es dedica a l’estudi i la divulgació de la temàtica energètica i el seu impacte en la societat. En aquesta activitat ha estat entrevistat en programes de ràdio i televisió locals i ha donat conferències i xerrades en diverses ciutats durant els darrers anys.

Antoni Floriach Puig
Vice president primer del CAATEEB i Delegat del Maresme
Arquitecte tècnic i enginyer d’edificació. Exerceix com a professional lliberal a través de la societat professional,
amb raó social a Barcelona, GPCAT, de la qual és soci i director tècnic. Resident a Argentona.

Torna

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *