Data: dissabte 29 de juny, de 11 a 16h o fins quan es vulgui…
Lloc: Escola d’Arquitectura del Vallès, Sant Cugat
Us proposem passar una estona diferent, combinant una visita arquitectònica a les diferents instal·lacions de l’EtsaV amb un dinar a l’aire lliure en bona companyia.
Visitarem:
- L’estand de PAuS de Construmat, instal·lat definitivament a l’EtsaV, espai en constant transformació on estudiants i professorat experimenten amb l’arquitectura bioclimàtica
- El Living Lab Low3 presentat al Solar Decathlon 2010 i reconstruït com a laboratori d’eficiència energètica
- La residència d’estudiants de l’EtsaV, projecte de HArquitectes i DataAE, guardonat amb el premi GreenBuilding CE entre d’altres.
I sobretot, acabant-ho amb un dinar compartit sota els pins:
- Que cadascú porti alguna cosa de menjar per compartir. Senzillament ho posarem tot en una taula, i a dinar!
- Per fer-ho una mica verd… Us proposem que us animeu amb receptes de poc impacte ambiental: amb part dels ingredients locals, ecològics, receptes vegetarianes… Amb llibertat i fins on vulgueu arribar. Esperem que ens expliqueu els secrets de la vostra recepta tot menjant.
- Quantitat? El què menjaríeu vosaltres en un àpat si sols mengéssiu de la vostra carmanyola (si sobra gaire us ho haureu d’endur).
- La beguda ja estarà comprada i guardada a la nevera. També plats i uns quants tovallons de paper. Per això, és important que us apunteu per saber quants serem aproximadament.
- Quan arribeu al matí podreu deixar totes les coses en un lloc resguardat, però no a la nevera.
- Teniu por de portar tots el mateix? Dolç o salat? Algun problema logístic? Escriviu-nos a través dels comentaris a la web. Així tothom els podem llegir i comentar.
- Porteu amics, família, criatures… Hi ha espai de sobres!
No hi falteu!!
Com arribar?
Adreça: C/ Pere Serra, 1-15. 08173 Sant Cugat del Vallès
L’EtsaV és d’accés molt fàcil:
- en transport públic: a uns deu minuts caminant des de la parada de FGC de Sant Cugat
- en transport privat: prop de la C-16, té espai per aparcar suficient al carrer
8 comentaris.
Carta de postres: pastís d’avellanes de Girarder, pastís de llimona de May Hoffmann, pastís pde pastanaga de la meva dona, o el famós Tirmaissú? Podeu votar per triar quin porteré.
Jajaja això és un president, quin nivell! Jo voto el de pastanaga casolà. I ens haurem de posar les piles per pensar una bona recepta… Fan bona pinta les receptes que pengen a www. Treehuger.com tot i que són en anglès.
Hola Toni, jo voto pel de pastanaga. jo puc portar un de llimona i així ja tenim de 2 gustos… què us sembla?
Doncs fet, el de pastanaga
@http://www.coac.net/aus/bloc/?p=2900Aurora
perfecte, no ha opinat molta gent, però portaré el de llimona, potser quan els probin ja opinaran, ja, ja.
podriem veure la llista de menjar que porta la gent… així ens fem la idea del total. gràcies.
Aquesta es la llista de la gent que ha contestat el mini-formulari online
per fer-vos una idea, en aquests moments som unes 25 persones
Portaré fruita de postre.