Dotzena edició dels premis Ajac

L’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya ha obert la convocatòria dels Premis AJAC per a joves arquitectes, que aquest any arriben a la seva dotzena edició després de 24 anys d’història.

Hi podran participar els joves arquitectes i estudiants d’arquitectura menors de 40 anys i que presentin els seus projectes fins al 12 de juny.

La novetat d’aquest any és un nou premi de l’agrupació AUS que aposta per l’accessibilitat i la sostenibilitat i posar en valor els drets laborals. Es valoraran els treballs realitzats entre l’1 de gener del 2018 i el 31 de desembre del 2019 i dins una de les següents categories: obra nova i rehabilitació, urbanisme i paisatge, obra executada i no executada, processos participatius, reforma interior, disseny de producte, arquitectura efímera, projectes finals de carrera, difusió i divulgació de l’arquitectura i investigació i teoria de l’arquitectura.

Les obres seran valorades per un jurat de prestigi nacional i internacional i s’anunciaran els guanyadors durant el mes de juny.

Consulteu les bases del premi

Paral·lelament també s’obre la convocatòria als concursos de l’exposició i la publicació de les obres guardonades als mateixos premis. Més informació

Els Premis AJAC
Els Premis AJAC van néixer el 1996 amb el propòsit de mostrar a la societat el potencial i l’elevada qualitat de la feina dels joves arquitectes i, alhora, proporcionar a aquests professionals emergents un canal de difusió de la seva obra.

Els premis se celebren cada dos anys, alternant la convocatòria dels premis amb un any sencer on es difonen els projectes guanyadors. S’organitza una exposició itinerant acompanyada del cicle d’Inexperiències”, on cada un dels premiats té l’oportunitat d’exposar la seva feina davant el públic.

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.