El reto de la transposición a España

El passat dimarts 28 de maig, es va celebrar amb gran èxit la jornada de “” celebradaa Càdiz, centrada en l’aprovació de la nova Directiva d’Eficiència Energètica dels Edificis (EPBD).

La jornada va començar amb una entrada institucional a càrrec de la degana del COA de Càdiz, Paula Vilches, qui va donar la benvinguda als assistents. Greta Tresserra, vicepresidenta d’AuS, fer una ponència sobre els continguts de la nova versió de la EPBD i com canviarà el nostre exercici professional en els propers anys. Licinio Alfaro del ITEC va presentar el Potencial d’Escalfament Global (#GWP), mentre Albert Cuchí, president d’AuS, va posar èmfasi en la importància de la rehabilitació amb eines com el Passaport de Renovació i el Registre Digital. Jade Serra, vocal d’AuS, va explorar l’ús de materials de baix impacte ambiental per a una arquitectura descarbonitzada.

La jornada va concloure amb una taula rodona on els ponents van debatre sobre els reptes i oportunitats que la nova EPBD presenta per als arquitectes.

 

♥️ GRÀCIES! ¡GRACIAS! ¡THANK YOU! ♥️

Agraïm als i les assistents i ponents, i especialment al COA de Cádiz i a Tomás Carranza, Jefe del Área de Formación y Actividades del COA de Cádiz, pel seu suport i col·laboració.