El segell DGNB, presentació 7 febrer 2013

El segell DGNB és una certificació  desenvolupada pel Consell de Construcció Sostenible de Alemanya DGNB (Deutsche Gesellschaft für Nachaltiges Bauen).20130207-presentació-DGNB2

El tret diferencial de la DGNB, és que a més de mesurar l’eficiència energètica dels edificis, és pionera a valorar factors socioculturals i econòmics. Aquesta certificació també avalua la qualitat de l’emplaçament, té en compte tot el cicle de vida de l’edifici i millora la gestió dels riscos.

L’acreditació DGNB es fonamenta en els estàndards europeus i es preveu que, a mitjà termini, es converteixi en el marc de referència de la normativa de la Unió Europea en la certificació d’edificis.

Aquesta és la presentació de la xerrada que els arquitectes Pau Papell i Frances Parés del passat 7 de febrer.


Presentació eina certificació DGNB. Actualment estan treballant en la versió NOA13 (on NOA vol dir New Office and Administrative buildings), afegim l’esquema amb els criteris d’avaluació

Aquesta certificació ens arriba a Catalunya de la mà de l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya fruit de la signatura d’un conveni de cooperació amb el Consell de Construcció Sostenible d’Alemanya.

Enllaceu amb la notícia aquí, i a la nota de premsa.

La revista Detail online ha publicat un article en format entrevista que podeu llegir aquí.

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.