Introducció al biomimetisme

el proper dilluns dia 28, a les 18:30 hores, farem una reunió oberta amb xerrada d’introducció al biomimetisme. Serà una trobada mixta, PRESENCIAL a la 8a planta del COAC (sala Mirador) i ONLINE a través del link adjunt.

Si us interessa assistir presencialment, envieu-nos un mail amb les vostres dades. L’aforament está limitat i es respectarà l’ordre d’arribada de peticions.
 
Convencionalment, el terme “biomimètica” es referencia com a terme que deriva del sustantiu grec bios, “vida”, i del sufix mimetikos, “hàbil per a imitar”. Per tant, clàssicament la biomimètica és el camp de la ciencia que estudia la natura com a font inspiradora per al disseny de sistemes pràctics i de materials que poden imitar l’estructura i la funció dels sistemes biològics autòctons.
La biomimètica és la ciencia del descobriment bioinspirat , ja que busca noves preguntes als reptes que se’ns presenten. Només a través de bones preguntes podrem anar trobant bones solucions, ja que a la pregunta és on podem intuir la solució (J. Wagensberg)
Els ponents seran el Pere Monrás i l’Ignacio Valero, de l’Institut de Ciències BiomimètiquesBSI.
El Pere Monràs és metge, fundador i President de Biomimètic Sciences Institute BSI des de 2017.
L’Ignacio Valero és enginyer de camins, profesor associat de la UPC i assessor de recerca de la Fundació INSTITUT DE CIÈNCIES BIOMIMÈTIQUES BSI.
La xerrada tindrà una durada aproximada de 30 minuts, i disposarem de 15 a 30 minuts més per a fer les preguntes i debatre amb els participants

2 comentaris. Leave new

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.