Junta Directiva

JUNTA DIRECTIVA

 

La Junta Directiva d’AUS afronta el segon any de mandat amb canvis que pretenen rellançar la feina que s’ha realitzat fins ara, incorporant nous membres que han sorgit de l’evolució d’AUS en la seva nova trajectòria.

La tasca dels grups de treball d’AUS ha permet consolidar el projecte de l’Agenda 2026 que, ara, ha estat adoptada pel COAC i pel CSCAE com un projecte de gran abast que ha de permetre que les i els arquitectes s’impliquin i liderin la transició del sector vers la descarbonització.

La Junta d’AUS segueix formada per membres interessats i implicats en l’evolució del sector vers la sostenibilitat, i que volen projectar aquests interessos en la tasca d’AUS d’incidir realment en els marcs que determinen el sector, i de fer-ho recollint a tots aquells agrupats d’AUS que volen treballar en aquesta línia implicant-se en els seus grups de treball.

També seguim tenint una Junta generacionalment molt transversal, amb membres sèniors i membres joves per compaginar experiències i responsabilitats diverses, en l’enteniment que el futur és de totes i es construeix amb la solidaritat i l’aportació entre generacions. També hem constituït una Junta amb membres de perfils professionals diversos -docent, professional més convencional, amb pràctiques vinculades al món cooperatiu, del sector públic, tercer sector, etc.- perquè creiem que la pràctica professional és variada i ho de ser més en el futur i que totes les visions han d’ajudar a construir l’habitabilitat sostenible que necessitem. I amb equitat de gènere, perquè és fonamental tenir en compte la perspectiva de gènere en totes les nostres accions

 

Presidència:

Albert Cuchí, President. Professor en arquitectura i sostenibilitat a l’ETSAVallès.
Greta Tresserra, vice-presidenta. Consultora internacional experta en desenvolupament sostenible de ciutats i territoris
Toni Escudé, vice-president. Treballant la fusta amb la indústria per una economia circular
Anaïs Bas, tresorera. Arquitectura, Comunitat i Medi Ambient
Elisabetta Carnevale, secretària. Consultora internacional en construcció en terra

Vocals:

Oriol Roselló. Des de Girona proposa l’aplicació contemporània de les tècniques tradicionals
Albert Sagrera. Treballant la reducció de la demanda i el tancament de cicles
Jade Serra, ferm compromís amb la divulgació de l’arquitectura sostenible i de petjada ecològica nul·la
Sònia Hernàndez-Montaño, treballant per l’arquitectura saludable
Alfonso Godoy, investigant sostenibilitat i confort.

Programa Junta

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.