Membres junta

La nova Junta de l’Agrupació te membres d’AUS de les terres de Girona, Lleida, Tarragona i Barcelona, amb la intenció de potenciar el coneixement i les activitats a tot el territori, cercant que els col·legiats d’aquestes demarcacions s’impliquin amb l’Agrupació i amb les seves tasques i reconeixent l’escala territorial com l’escala a on es donen els reptes claus.

També hem configurat una Junta generacionalment molt transversal, amb membres sèniors i membres joves per compaginar experiències i responsabilitats diverses, en el enteniment que el futur és de tots i es construeix amb la solidaritat i l’aportació entre generacions. També hem constituït una Junta amb membres que tenen perfils professionals diversos -docent, professional més tradicional, amb pràctiques vinculades al món cooperatiu, del sector públic, tercer sector, etc.- perquè creiem que la pràctica professional és variada i ho de ser més en el futur i que totes les visions han d’ajudar a construir l’habitabilitat sostenible que necessitem. I amb equitat de gènere, perquè és fonamental tenir en compte la perspectiva de gènere entotes les nostres accions.

Perquè volem que qualsevol associat s’hi vegi reflectit, inclòs, que compta. Perquè volem que participi en els grups de treball que muntarem per abordar els temes que plantegem amb el grau d’aportació que pugui i l’interessi, perquè participar-hi serà participar en la construcció de la nova habitabilitat i, també, un entorn de debat i aprenentatge que millori la seva formació i el seu potencial per fer-ho.

  Assemblea dilluns 27 setembre 2021 , nous membres de junta

Albert Cuchí, President. Professor en arquitectura i sostenibilitat a l’ETSAVallès.
Greta Tresserra, vice-presidenta. Consultora internacional experta en desenvolupament sostenible de ciutats i territoris
Toni Escudé, vice-president. Treballant la fusta amb la indústria per una economia circular
Carina Artigas, tresorera. Fent passos per comunicar els interessos del grup
Marta Fernàndez, secretària. Treballant per un habitatge sostenible i assequible

Vocals:
Bernat Colomé. Treballant des d’Arqbag amb la gestió dels recursos i la participació
Cèlia Navarro. Des del Camp de Tarragona, treballant i ensenyat l’arquitectura passiva.
Josep Bunyesc. Treballant perquè l’arquitectura tingui una repercussió positiva al nostre entorn
Oriol Roselló. Des de Girona proposa l’aplicació contemporània de les tècniques tradicionals
Albert Sagrera. Treballant la reducció de la demanda i el tancament de cicles
Anaïs Bas (rep. Cíclica)

Programa_junta_AuS_2021-2025

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.