Participació al projecte INDICATE a Sevilla

AUS Arquitectes hem assistit a l’acte final del projecte #INDICATE a Sevilla, en el qual hem participat durant el darrer any des del grup de treball GT 2 “Petjada de carboni dels materials”. Aquest projecte de recerca, té com a objectiu accelerar la descarbonització en el sector de la construcció mitjançant la generació de dades crucials per a la formulació de polítiques i decisions estratègiques.

INDICATE reuneix la indústria, l’acadèmia i l’administració per garantir que tothom actuï sobre les dades i els resultats, impulsant un canvi significatiu en les polítiques i la indústria. Entre els seus objectius destaquen la contribució a la infraestructura nacional de dades d’impacte de l’entorn edificat, la provisió d’anàlisis per facilitar la implantació de mesures de descarbonització i l’impuls de valors de referència d’emissions de carboni de cicle de vida. També dona suport a la implementació de la nova Directiva d’Eficiència Energètica de la UE (EPBD).

Durant l’esdeveniment a Sevilla, es van presentar els resultats finals de l’estudi i es va celebrar una sessió interactiva per avançar en els pròxims passos cap a un futur més sostenible per al sector de la construcció a Espanya.

El projecte ha estat implementat en 3 països pilot simultàniament, incloent Espanya, on ha estat liderat pel Green Building Council España (GBCe) i per investigadors de l’Institut Universitari d’Arquitectura i Ciències de la Construcció de la Universitat de Sevilla.

Estem emocionats de formar part d’aquesta iniciativa i esperem veure els impactes positius en el nostre país! Podeu trobar més informació al següent enllaç:

https://www.indicatedata.com