Visita a la Terra Alta

dissabte 8 i diumenge 9 d’octubre de 2016

visita a la Terra Alta octubre: el dissabte 8 farem 2 visites i el diumenge 9 farem una tercera visita. Buscarem una estona per fer una excursió pel parc natural dels Ports.

[googleplus url=https://plus.google.com/+AusCatalunya/posts/4qD2oXUHqtg]

Dissabte 8:

Visita a Llaberia, població del municipi de Tivissa que compta amb una estació fotovoltaica que li permet funcionar de forma autònoma, completament desconnectat.

L’estació fotovoltaica de Llaberia, és una central solar fotovoltaica de 18 kwp. Subministra energia elèctrica a 47 habitatges de LLaberia, alhora que proporciona l’energia necessària per als servei comú d’enllumenat públic . El projecte d’aquesta planta centralitzada, la realització de la qual ha estat cofinançada pel programa europeu Thermie, el Departament d’Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya, i el Ministeri d’Indústria i Energia , presenta com a innovació la instal·lació en cada habitatge d’un limitador de consum que permet gestionar el subministrament d’energia en funció de les necessitats dels usuaris i de l’estat de càrrega del sistema.

Visita a obra d’habitatge unifamiliar a Arnes: es tracta d’un habitatge pilot amb estructura d’obra de fàbrica, coberta de fusta i aïllament a base de pasta de pallofa d’arròs.

La Imma Campanals, l’Albert Cuadern i l’Eduard Cuadern ens explicaran com aconseguir rebaixar despeses en aquest tipus de promocions.

FileType-Pdf-icon L’habitatge model

Soparem a Arnes, al casal del poble

Per dormir, anirem a l’alberg  Els Olivers,  a Horta de Sant Joan.

Diumenge 9:

Visita al Mas la llum, casa rural a Arenys de LLedó. Es tracta d’un edifici amb estructura de fusta i palla, obra del Josep Bunyesc.

http://www.bunyesc.com/projectes/22teruel.html

Arnes

recull d’imatges

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.