Visita Osona

Projecte RELS bloc de 21 habitatges a Taradell i escola bressol classificació energètica “B” a Els Hostalets de Balenyà Data: dissabte 27 de febrer de 2016 visita a Osona per conèixer 2 edificis:

El primer és un edifici plurifamiliar de protecció oficial a Taradell que ha estat objecte d’una rehabilitació energètica. Es tracta d’un projecte pilot inclòs dins el programa RELS, amb la intervenció del Coque Claret, el Dani Calatayud i Societat Orgànica.

L’edifici, finalitzat l’any 2005, va ser projectat al 2003, i per tant no va incorporar les exigències del CTE. Podrem visitar alguns dels habitatges i conèixer les opinions dels seus ocupants. A més, ens acompanyarà el Lluís Verdaguer, alcalde de Taradell, que com a president de la Fundació Vilademany (entitat que gestiona part dels habitatges) ens explicarà com es gestiona un projecte d’aquestes característiques.

I després, de la mà del Miquel Sitjà visitarem una escola bressol projectada per ell als Hostalets de Balenyà, que està en funcionament des del 2011 i segueix el llenguatge que va aplicar a l’edifici projectat per Lavola.

http://ecosit.net/es/2011/01/03/escola-bressol-balenya-osona/

[googleplus url=https://plus.google.com/+AusCatalunya/posts/U3gpyu3LwbN]
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.