GT4
AGENDES GLOBALS

Coordinador/a Grup:

Greta Tresserra y Toni Escudé

Contacte:

aus.gruptreball4@gmail.com

OBJECTIUS

Conèixer i estar al dia de totes les iniciatives, marcs i regulacions nacionals, europees i internacionals, a més de participar en el disseny d’algunes d’aquestes per a poder-les transmetre a la resta d’arquitect@s i técnic@s, i que puguin començar a conèixer-les, estudiar-les i aplicar-les en el seu exercici professional, així com transmetre-les als seus clients. D’aquesta manera, s’aconsegueix accelerar la transició cap a un disseny i construcció més sostenible i respectuós amb el medi ambient, ajudant així a mitigar i adaptar-se a l’efecte del canvi climàtic.

EN QUÈ ESTEM TREBALLANT

Estem analitzant, participant i difonent tots aquestes noves agendes de transformació de l’economia europea com són la Taxonomia, Level(s), la New European Bauhaus o la nova EPBD (Energy Performance Building Directory), entre altres, dins del marc del New Green Deal.

QUÈ HEM ACONSEGUIT

Després d’un primer any de treball, i dins de la jornada de Descarbonització organitzada pel COAC+ CSCAE al novembre del 2022, presentem els resultats en la primera sessió: Les Agendes del Canvi. Ja hem realitzat la segona jornada el dia 21 de novembre de 2023 i estem preparant la nova presentació de l’avanç del treball del grup en aquesta sessió.

ÚLTIMES ACTIVITATS

SEGÜENT REUNIÓ

Els grups de treball estan destinats als membres de AUS. No obstant això, si és del teu interès ser membre, et convidem a participar i assistir a una reunió del nostre grup de treball sense agrupar-te. La majoria de les nostres reunions es realitzen online.

Per a sol·licitar l’enllaç d’accés, si us plau envia un correu a aus.gruptreball4@gmail.com.